Flere resulteter finnes under oppskriften
8 blåkrabber eller andre små krabber
200 g malt eller finskåret svine- og kalvekjøtt i like mengder
1 liten hakket løk
1 ss hakket korianderrot
2 ss finhakket frisk koriander
1 ss maisenna
2 egg
¾ dl kokosfløte
salt
nykvernet pepper
Fyll en stor kjele trekvart full med vann og kok opp. Ha krabbene i vannet og kok dem over svak varme til de begynner å bli røde, 7-8 minutter. Ta krabbene opp av vannet med hullsleiv eller tang.
Fjern toppskallet forsiktig når krabbene er passe avkjølt. Ta kjøttet ut av kropp og klør og finstrimle det. Sett skallene til side.
Bland alle ingrediensene til fyllet, inklusive salt og pepper etter smak, i en kjøkkenmaskin med metallkniv. Kjør et øyeblikk til samtlige ingredienser er passe finhakket og jevnt fordelt. Vend krabbekjøttet inn i blandingen.
Ha fyllet i de tomme krabbeskallene og legg dem på en rist over småkokende vann. Dekk til og damp krabbeskallene i ca 15 minutter. Server de fylte krabbeskallene varme for forrett.
Artisjokkbunner med skinke og egg
Asparges med kaldrøkt skinke og egg
Asparges med parmesan og parmaskinke
Avocado-dip med sprø grønnsaker
Bagett med røkelaks og parmesan
Ciabatta med ovnsbakte grønnsaker og chèvre
Fedon Lindbergs frokostblanding
Fransk toast med banan og lønnesirup
Fransk toast med kanel og bacon
Fylte krabbeskall som i Australia
Gravlaks med sennepskrem i lefse
Hakkede reker på svartbrød med dill
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Kanapeer med fløteost og lakserogn
Kanapeer med fløteost og parmaskinke
Kanapeer med fløteost og røket laks
Kanapeer med fløteost og spekeskinke
Kik-erter og mynte (chick peas)
Krabbesalat med aspargesbønner og safransaus
Kreps i tomat- og gressløkmajones på toast
Krepsehaler med basilikummajones
Krutonger med morkler og asparges
Kryddersildrulade med rødbeter
Kyllingbryst med leverposteimouse
Laksemedaljonger med reker og asparges
Maiskaker med grillete tomater
Marinert paprika med artisjokk
Meksikansk kalkunburger med tortilla-chips
Ostesmørbrød med Worcestershiresaus
Pannekake med krepsehaler i hvitvinssaus
Pannekake med røkt reinsdyrkjøtt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Pita med reinskav og krydret fetaost
Potet- og chorizogryte på Rioja-vis
Ristet bagett med ost, løk og tomat
Ristet brødskive med balsamicoløk, sopp og camembert
Røde pepperfrukter med ostefyll
Røkelaks med grønn asparges og vinaigrette
Røkt makrell som kuvertanretning
Røkt trostebryst med salat og pestosaus
Sandwich med bacon, tomat, cheddar og spinat
Sandwich med skinke, brie, honning og sennep
Skinke med sherrystekt aubergine
Smørbrød med fetaost og ovnsbakt paprika
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Steinbitroulade med krabbe og pasta
Stekt sildefilet med tomatrøre
Stekte krabbekaker med tartarsaus
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte reker med lime og brent chilisalt
Tagliolini med muslinger og blåskjell
Toast med asparges og lun salat
Tørket oksekjøtt med olje og sitron
Usøtede pannekaker med kjøttfyll
Varme ostesnitter med rekepynt
Yakitori (kylling og grønnsaker på spyd)