Flere resulteter finnes under oppskriften
1 stor maiskolbe
75 g hvetemel
1 egg
litt melk
2 store, faste tomater
1 hvitløkfedd
1 ts tørket oregano
3 ss olje
olje til steking
8 buete blader isberg-salat
salt
svart pepper
hakket frisk basilikum til pynt
Fjern blader og tråder fra maiskolben, sett den på høykant på benken og skrell av maiskornene med en kraftig kniv. Legg maiskornene i en kjele med kokende vann, og la dem koke i 3 minutter etter at vannet har kokt opp igjen.
Hell kornene i et dørslag, skyll dem godt med kaldt vann for å avkjøle dem raskt.
Ha mel i en bolle, lag en fordypning i midten og ha i egget. Rør sammen med en gaffel. Tilsett litt melk for å få en glatt røre. Ha i maisen og smak til.
Varm opp grillen. Del tomatene i to på tvers, og lag to-tre snitt i skjæreflaten på hver halvdel. Press hvitløken, og gni hvitløk, oregano og litt salt og pepper på skjæreflatene. Drypp med olje og grill til de begynner å bli brune.
Varm litt olje i en stor stekepanne, og legg en skje røre i midten. Stek en kake av gangen på lav varme. Snu kaken så snart overflaten er stivnet. Hold kakene varme mens de drypper av seg på kjøkkenpapir. Røren skulle være nok til minst åtte kaker.
Legg to salatblad på hver tallerken, legg to kaker oppå, pynt med basilikum og server med en halv tomat.
Artisjokkbunner med skinke og egg
Asparges med kaldrøkt skinke og egg
Asparges med parmesan og parmaskinke
Avocado-dip med sprø grønnsaker
Bagett med røkelaks og parmesan
Ciabatta med ovnsbakte grønnsaker og chèvre
Fedon Lindbergs frokostblanding
Fransk toast med banan og lønnesirup
Fransk toast med kanel og bacon
Fylte krabbeskall som i Australia
Gravlaks med sennepskrem i lefse
Hakkede reker på svartbrød med dill
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Kanapeer med fløteost og lakserogn
Kanapeer med fløteost og parmaskinke
Kanapeer med fløteost og røket laks
Kanapeer med fløteost og spekeskinke
Kik-erter og mynte (chick peas)
Krabbesalat med aspargesbønner og safransaus
Kreps i tomat- og gressløkmajones på toast
Krepsehaler med basilikummajones
Krutonger med morkler og asparges
Kryddersildrulade med rødbeter
Kyllingbryst med leverposteimouse
Laksemedaljonger med reker og asparges
Maiskaker med grillete tomater
Marinert paprika med artisjokk
Meksikansk kalkunburger med tortilla-chips
Ostesmørbrød med Worcestershiresaus
Pannekake med krepsehaler i hvitvinssaus
Pannekake med røkt reinsdyrkjøtt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Pita med reinskav og krydret fetaost
Potet- og chorizogryte på Rioja-vis
Ristet bagett med ost, løk og tomat
Ristet brødskive med balsamicoløk, sopp og camembert
Røde pepperfrukter med ostefyll
Røkelaks med grønn asparges og vinaigrette
Røkt makrell som kuvertanretning
Røkt trostebryst med salat og pestosaus
Sandwich med bacon, tomat, cheddar og spinat
Sandwich med skinke, brie, honning og sennep
Skinke med sherrystekt aubergine
Smørbrød med fetaost og ovnsbakt paprika
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Steinbitroulade med krabbe og pasta
Stekt sildefilet med tomatrøre
Stekte krabbekaker med tartarsaus
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte reker med lime og brent chilisalt
Tagliolini med muslinger og blåskjell
Toast med asparges og lun salat
Tørket oksekjøtt med olje og sitron
Usøtede pannekaker med kjøttfyll
Varme ostesnitter med rekepynt
Yakitori (kylling og grønnsaker på spyd)