Bruksanvisning
Del avocadoene og ta ut stenene.
Grav avocadokjøttet ut med en teskje og ha det i en bolle. Mos det med gaffel og drypp litt av sitronsaften over, så mosen ikke misfarges.
Skrell og knus hvitløksfeddene. Mos kremosten og bland den og hvitløken i avocadomosen. Visp dipsausen glatt og smak den til med tabasco, salt og pepper.
Hell sausen i en serveringsbolle, dekk den med folie og la den stå i kjøleskapet til den skal serveres (men ikke lenger enn 2 timer).
Like før servering: Skrap gulrøttene og skjær dem i tynne staver. Trim sellerien, børst stilkene under rennende kaldt vann og skjær dem i tynne staver. Skyll blomkålen og del den i små buketter. Tørk av sjampinjongene og vend dem i resten av sitronsaften.
Ved servering settes bollen med dip-saus midt på et stort serveringsfat, og grønnsakene legges i grupper omkring bollen. Server straks slik at avocadoen i dip-sausen ikke misfarges.