Flere resulteter finnes under oppskriften
2 egg
salt
150 g hvetemel (ca 2 1/2 dl)
5 dl melk
1 dl vann
2 ss smør eller margarin
Marinade:
1/2 dl olje
1 ss soya
salt
pepper
Fyll:
300 g fersk skinke
1 boks Bean Sprouts (spirede bønner, ca 200 g)
1/2 boks bambusskudd (ca 140 g)
1 boks sjampinjong i skiver ( ca 200 g)
1 purre
2 ss olje
2 ts potetmel
2 ss vann
salt
pepper
1 eggehvite til pensling
olje til frityrkoking
(8 pannekaker)
Rør sammen pannekakerøren og stek tynne pannekaker. Legg dem utover til avkjøling.
Strimle skinken fint opp og legg den i marinaden som er blandet godt sammen. La strimlene trekke ca 10 minutter.
Sil bean sprouts, bambusskudd og sjampinjong. Rens og skyll purre, skjær den i skiver og bambusskuddene i strimler.
Fres bambusskudd, purre og sopp i olje, tilsett skinke og fres videre i 5 minutter, rør inn bean sprouts og la den bli varm.
Jevn retten med potetmel utrørt i litt vann. Kok opp, smak til med salt og pepper, avkjøl.
Legg fyllet midt på hver pannekake, rull dem sammen og pensle skjøtene med eggehvite og la dem ligge ca 10 minutter.
Varm oljen til 180 C, kok rullene til de blir gyllenbrune. Ta dem opp med en hullslev og la dem renne av på et husholdningspapir.
Artisjokkbunner med skinke og egg
Asparges med kaldrøkt skinke og egg
Asparges med parmesan og parmaskinke
Avocado-dip med sprø grønnsaker
Bagett med røkelaks og parmesan
Ciabatta med ovnsbakte grønnsaker og chèvre
Fedon Lindbergs frokostblanding
Fransk toast med banan og lønnesirup
Fransk toast med kanel og bacon
Fylte krabbeskall som i Australia
Gravlaks med sennepskrem i lefse
Hakkede reker på svartbrød med dill
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Kanapeer med fløteost og lakserogn
Kanapeer med fløteost og parmaskinke
Kanapeer med fløteost og røket laks
Kanapeer med fløteost og spekeskinke
Kik-erter og mynte (chick peas)
Krabbesalat med aspargesbønner og safransaus
Kreps i tomat- og gressløkmajones på toast
Krepsehaler med basilikummajones
Krutonger med morkler og asparges
Kryddersildrulade med rødbeter
Kyllingbryst med leverposteimouse
Laksemedaljonger med reker og asparges
Maiskaker med grillete tomater
Marinert paprika med artisjokk
Meksikansk kalkunburger med tortilla-chips
Ostesmørbrød med Worcestershiresaus
Pannekake med krepsehaler i hvitvinssaus
Pannekake med røkt reinsdyrkjøtt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Pita med reinskav og krydret fetaost
Potet- og chorizogryte på Rioja-vis
Ristet bagett med ost, løk og tomat
Ristet brødskive med balsamicoløk, sopp og camembert
Røde pepperfrukter med ostefyll
Røkelaks med grønn asparges og vinaigrette
Røkt makrell som kuvertanretning
Røkt trostebryst med salat og pestosaus
Sandwich med bacon, tomat, cheddar og spinat
Sandwich med skinke, brie, honning og sennep
Skinke med sherrystekt aubergine
Smørbrød med fetaost og ovnsbakt paprika
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Steinbitroulade med krabbe og pasta
Stekt sildefilet med tomatrøre
Stekte krabbekaker med tartarsaus
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte reker med lime og brent chilisalt
Tagliolini med muslinger og blåskjell
Toast med asparges og lun salat
Tørket oksekjøtt med olje og sitron
Usøtede pannekaker med kjøttfyll
Varme ostesnitter med rekepynt
Yakitori (kylling og grønnsaker på spyd)