Flere resulteter finnes under oppskriften
125 g hvetemel
50 g maisennamel
1/4 ts salt
3 1/2-4 dl vann
fett til steking
Fyll:
1 løk
2 ss smør eller margarin
125 g renskåret svinekjøtt
75 g rensede reker
1 liten boks bønneskudd
salt
pepper
noen dråper soyasaus
Lag en tynn pannekakerøre av mel, salt og vann.
Varm stekepannen og pensle den med fett. Hell i så mye røre at det så vidt dekker bunnen. Stek pannekaken på den ene siden til den er tørr, men ikke brun. Ta den ut av pannen og legg den på et rent håndkle. Stek 6-8 pannekaker. La det være litt røre igjen.
Stek finhakket løk i smør til den er blank. Tilsett hakket kjøtt og 2/3 av rekene. La det koke 1-2 minutter.
Tilsett avrente bønneskudd, krydder og soyasaus. La det koke videre et par min. Hell av overflødig væske.
Legg 2 ss av blandingen på hver pannekake, brett kantene inn og rull den sammen. Lim skjøten med resten av røren.
Frityrstek pannekakene i smult eller olje til de er delikat gylne.
Server pannekakene garnert med resten av rekene.
Artisjokkbunner med skinke og egg
Asparges med kaldrøkt skinke og egg
Asparges med parmesan og parmaskinke
Avocado-dip med sprø grønnsaker
Bagett med røkelaks og parmesan
Ciabatta med ovnsbakte grønnsaker og chèvre
Fedon Lindbergs frokostblanding
Fransk toast med banan og lønnesirup
Fransk toast med kanel og bacon
Fylte krabbeskall som i Australia
Gravlaks med sennepskrem i lefse
Hakkede reker på svartbrød med dill
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Kanapeer med fløteost og lakserogn
Kanapeer med fløteost og parmaskinke
Kanapeer med fløteost og røket laks
Kanapeer med fløteost og spekeskinke
Kik-erter og mynte (chick peas)
Krabbesalat med aspargesbønner og safransaus
Kreps i tomat- og gressløkmajones på toast
Krepsehaler med basilikummajones
Krutonger med morkler og asparges
Kryddersildrulade med rødbeter
Kyllingbryst med leverposteimouse
Laksemedaljonger med reker og asparges
Maiskaker med grillete tomater
Marinert paprika med artisjokk
Meksikansk kalkunburger med tortilla-chips
Ostesmørbrød med Worcestershiresaus
Pannekake med krepsehaler i hvitvinssaus
Pannekake med røkt reinsdyrkjøtt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Pita med reinskav og krydret fetaost
Potet- og chorizogryte på Rioja-vis
Ristet bagett med ost, løk og tomat
Ristet brødskive med balsamicoløk, sopp og camembert
Røde pepperfrukter med ostefyll
Røkelaks med grønn asparges og vinaigrette
Røkt makrell som kuvertanretning
Røkt trostebryst med salat og pestosaus
Sandwich med bacon, tomat, cheddar og spinat
Sandwich med skinke, brie, honning og sennep
Skinke med sherrystekt aubergine
Smørbrød med fetaost og ovnsbakt paprika
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Steinbitroulade med krabbe og pasta
Stekt sildefilet med tomatrøre
Stekte krabbekaker med tartarsaus
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte reker med lime og brent chilisalt
Tagliolini med muslinger og blåskjell
Toast med asparges og lun salat
Tørket oksekjøtt med olje og sitron
Usøtede pannekaker med kjøttfyll
Varme ostesnitter med rekepynt
Yakitori (kylling og grønnsaker på spyd)