Flere resulteter finnes under oppskriften
Nylagde tortillas av mais (se egen oppskrift) eller ferdiglagde taco-skjell
Picadillo med guacamole
Hakket chorizo-pølse, stekt og blandet med revet cheddar ost og chili
Frijoles refritos med oppskåret jalapeñochili, guacamole og osteterninger
Rester av Mole Poblano de Guajolote med guacamole
Stekt svin eller kylling i strimler med salsa og oppskåret salat
For å lage tacos trenger du bare nylagde mais-tortillas og så mange slags fyll du ønsker. Vitsen er å bruke fantasien. Chili og guacamole passer altid fint som fyll i tacos, eller servert ved siden av.
For å lage de tradisjonelle myke taco´ene, legger du bare fyllet på tortillaen med en skje, ruller tortillaen rundt fyllet og spiser.
For å lage harde tacos fester du den sammenrullede tortillaen med en tannpirker, og steker den raskt til den er sprø og gyllen.
Ferdiglagde U-formede taco-skjell er ikke meksikansk, men man kan lage en god og rask versjon av retten med dem. Hold taco-skjellet i hånden og fyll med det du ønsker.
Artisjokkbunner med skinke og egg
Asparges med kaldrøkt skinke og egg
Asparges med parmesan og parmaskinke
Avocado-dip med sprø grønnsaker
Bagett med røkelaks og parmesan
Ciabatta med ovnsbakte grønnsaker og chèvre
Fedon Lindbergs frokostblanding
Fransk toast med banan og lønnesirup
Fransk toast med kanel og bacon
Fylte krabbeskall som i Australia
Gravlaks med sennepskrem i lefse
Hakkede reker på svartbrød med dill
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Kanapeer med fløteost og lakserogn
Kanapeer med fløteost og parmaskinke
Kanapeer med fløteost og røket laks
Kanapeer med fløteost og spekeskinke
Kik-erter og mynte (chick peas)
Krabbesalat med aspargesbønner og safransaus
Kreps i tomat- og gressløkmajones på toast
Krepsehaler med basilikummajones
Krutonger med morkler og asparges
Kryddersildrulade med rødbeter
Kyllingbryst med leverposteimouse
Laksemedaljonger med reker og asparges
Maiskaker med grillete tomater
Marinert paprika med artisjokk
Meksikansk kalkunburger med tortilla-chips
Ostesmørbrød med Worcestershiresaus
Pannekake med krepsehaler i hvitvinssaus
Pannekake med røkt reinsdyrkjøtt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Pita med reinskav og krydret fetaost
Potet- og chorizogryte på Rioja-vis
Ristet bagett med ost, løk og tomat
Ristet brødskive med balsamicoløk, sopp og camembert
Røde pepperfrukter med ostefyll
Røkelaks med grønn asparges og vinaigrette
Røkt makrell som kuvertanretning
Røkt trostebryst med salat og pestosaus
Sandwich med bacon, tomat, cheddar og spinat
Sandwich med skinke, brie, honning og sennep
Skinke med sherrystekt aubergine
Smørbrød med fetaost og ovnsbakt paprika
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Steinbitroulade med krabbe og pasta
Stekt sildefilet med tomatrøre
Stekte krabbekaker med tartarsaus
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte reker med lime og brent chilisalt
Tagliolini med muslinger og blåskjell
Toast med asparges og lun salat
Tørket oksekjøtt med olje og sitron
Usøtede pannekaker med kjøttfyll
Varme ostesnitter med rekepynt
Yakitori (kylling og grønnsaker på spyd)