Alfredos risotto
Blåskjell - forrett
Blåskjell à l´Algarve
Blåskjell delikatesser
Blåskjell i fløtesaus
Blåskjell i folie på grillen
Blåskjell i hvitløksmør
Blåskjell i hvitvin
Blåskjell i paiskall
Blåskjell i pikant saus
Blåskjell i safransaus
Blåskjell i sherrysaus
Blåskjell i vin- og fløtesaus (Mouclade)
Blåskjell med friske koriander og kokosmelk
Blåskjell med hvitløk
Blåskjell med kokosmelk, ingefær og lime
Blåskjell med løksmak og spinat
Blåskjell med safran
Blåskjell med whisky
Blåskjell Mougins
Blåskjell og kylling i estragongelé
Blåskjell som forrett
Blåskjell som i Provence
Blåskjell-pilaff
Blåskjellfrikassé med sjampinjong
Blåskjellgryte
Blåskjellsalat med egg
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Blåskjellsuppe
Blåskjellsuppe fra Molde
Blåskjellsuppe fra Spania
Blåskjellsuppe med safran
Brunede blåskjell
Chiliblåskjell med krabbe og spaghetti
Dampede belgiske blåskjell
Dampede blåskjell med chili
Dampede blåskjell med thaikrydder
Fiskefat med blåskjell og hvitløkmajones
Fransk blåskjellgryte
Friske blåskjell med urter
Friterte blåskjell
Friterte blåskjell med kinakål
Gratinerte blåskjell
Grillede blåskjell med smør
Hvitløksduftende blåskjell
Hvitvindampete blåskjell
Karriblåskjell og spaghetti
Kokte blåskjell
Marinert blåskjell med hollandaise
Røkte blåskjell med stekt hvitløk og artiskokker
Salat med ferske blåskjell
Sjømannskonens blåskjellsuppe
Sjøtunge med blåskjell
Soppgratinerte blåskjell med risotto
Spaghetti med pikant blåskjell
Vindampende skjell