Bruksanvisning
Varm 4 ss av olivenoljen i en mellomstor kjele over grillen. Stek løk og hvitløk til den blir myk og gjennomskinnelig.
Tilsett hakkede tomater, hakket chili, salt og pepper. Bland godt, kok opp og la det småkoke ca 10 minutter for å redusere væsken slik at sausen tykner.
Kok opp en stor kjele vann, ha i spaghettien og dytt den ned i vannet. Rør for å skille stråene og hindre dem i å klebe seg sammen. Kok dem i ca 9 minutter til de er kokte, men faste å bite i.
Imens steller du blåskjellene. Fjern alle som ikke lukker seg når du banker på dem med en kniv. Ha skjellene i sausen, bland godt, legg på lokk og la det småkoke i 4 minutter.
Sil av spaghettien i dørslaget. Ha resten av olivenoljen i den samme kjelen, og rør forsiktig inn krabbekjøtt, sitronsaft og hakket persille. Tilsett spaghettien, sett kjelen over varmen igjen, og vend godt slik at alle ingrediensene blandes.
Server spaghettien i små hauger med noen skjeer chiliblåskjell og saus på toppen.