Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g risnudler
200 g små reker, kokte og skrelte
200 g kyllingbryst uten skinn, skåret i terninger
1 ts hakket hvitløk
3 ss vegetabilsk olje
2 egg, pisket
150 g bønnespirer
1 ss lys soyasaus
2 ss fiskesaus
1 ss ketchup
½ ts chiliflak
2 ss sucker
PYNT:
2 ss vårløk eller hvitløkspurre, hakket
2 ss peanøtter, ristet og hakket
korianderblader
lime skåret i båter
Legg nudlene i kokende vann og la dem koke i 5 minutter. Avrennes godt, og legg de kokte nudlene på et fat til de tørker.
Fres reker, kylling og hvitløk til kyllingen blir hvit. Tas opp og settes til side.
Hell de piskede eggene i pannen og stek til en tynn pannekake. Snu pannekakene når undersiden er fast. Tas ut av pannen, rulles sammen og skjæres i tynne strimler. Eller den kan brytes opp i pannen før den tas opp.
Fres bønnespirer til de begynner å bli myke. Tas opp av pannen. Ha i resten av oljen og fres nudlene til de er dekket av olje.
Tilsett rekene og kyllingen sammen med halvparten av eggene, alle bønnespirene og resten av ingrediensene. Blandes godt og gjennomvarmes.
Legg nudlene på et fat og pynt med resten av eggestrimlene og legg sitronbåter langs kanten av fatet.
I Thailand foretrekker man de brede, flate nudlene, laget av ris, men retten kan lages med eggenudler, cellofannudler eller vermicelli.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Bucatini med tomat- og chilisaus
Båndspaghetti med kjøtt- og ostesaus
Båndspaghetti med oste- og valnøttsaus
Båndspaghetti med tomatsaus og blåskjell
Cappelletti med tomater og fløte
Farfalle med gorgonzola- og fløtesaus
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Fettuccine med røkelaks og vårløk
Fusilli med tomat- og balsamico-eddik-saus
Fusilli med tomat- og balsamico-eddik-saus
Garganelli med asparges og fløte
Grønn og hvit spaghetti med ostesaus
Linguine med pesto av soltørkede tomater
Linguine med skinke og mascarpone
Makaronipudding med tomater og purre
Nudler med kylling, reker og skinke
Nudler med sardeller og broccoli
Orecchiette med ansjos og broccoli
Paglia e Fieno med reker og vodka
Pappardelle med bacon, broccoli og sjampinjong
Pasta med hvitløk, bacon og salviesmør
Pasta med persille, sitron og artisjokk
Pasta med sei, tomat og basilikum
Pasta og ostesaus med grønnsaker
Pastaskjell med spinat og ricotta
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Penne med reker og artisjokker
Pipe rigate med skinke og erter
Rigatoni med vinterlig tomatsaus
Rigatoni med vinterlig tomatsaus
Spaghetti med ansjos og kapers
Spaghetti med ansjos og oliven
Spaghetti med blekksprut og erter
Spaghetti med egg, bacon og fløte
Spaghetti med fisk og asparges
Spaghetti med fløtesaus, skinke og sopp
Spaghetti med krabbe og chiliblåskjell
Spaghetti med laks og kantareller
Spaghetti med pikant blåskjell
Spaghetti med tomater og pancetta
Spaghetti med tomater, ansjos, oliven og kapers
Spaghetti med tunfisk og selleri
Spaghetti med tunfisk og sjampinjonger
Spaghetti med tunfisk, ansjos, oliven og mozzarella)
Spaghetti med tunfisk, sopp og bacon
Spaghetti med tunfisk/ansjos-saus
Stekte risnudler med reker og blekksprut
Tagliatelle med radicchio og fløte