Flere resulteter finnes under oppskriften
12 cannellonirør
500 g kyllingbryst skåret i terninger
1 finhakket løk
1/4 ts timian
4 ss tørr vermouth
1/2 liter hønsebuljong
300 g kesam eller cottage cheese
6 ss revet parmesanost
250 g kokt finhakket grønnkål
svart pepper
revet muskatnøtt
30 g smør eller margarin
4 ss hvetemel
1/2 liter melk
Bland kyllingterninger, løk, timian og vermouth i en bolle. La alt marineres i minst 30 minutter.
Sil marinaden ned i en kjele. Hell i hønsebuljong og kok opp væsken. Tilsett kyllingterningene og la dem trekke i ca 4 minutter. Ta opp kyllingen og ta vare på buljongen.
Legg kyllingen i en kjøkkenmaskin og kjør forsiktig til alt er finhakket. Tilsett kesam, 4 ss parmesanost og grønnkål og kjør alt sammen. Smak til med pepper og revet muskat og la det stå litt.
Smelt smøret i en stor kjele. Tilsett mel og la det småfrese i 2 minutter. Hell i buljongen og kok opp. Rør godt slik at sausen blir klumpfri. Hell i melk og la alt trekke i 15 minutter.
Legg cannellonirørene i 4 liter kokende vann. Etter 15 minutter kan du prøvesmake. De skal være litt faste. Legg rørene i kaldt vann. Fyllforsiktig hvert rør med kyllingblandingen.
Legg dem i en ildfast form. Hell over sausen. Strø over resten av parmesanosten og stek under folie ved 200 C i ca 30 minutter. Fjern deretter folien og sett retten under grillen i ca 5 minutter til den får farge.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Bucatini med tomat- og chilisaus
Båndspaghetti med kjøtt- og ostesaus
Båndspaghetti med oste- og valnøttsaus
Båndspaghetti med tomatsaus og blåskjell
Cappelletti med tomater og fløte
Farfalle med gorgonzola- og fløtesaus
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Fettuccine med røkelaks og vårløk
Fusilli med tomat- og balsamico-eddik-saus
Fusilli med tomat- og balsamico-eddik-saus
Garganelli med asparges og fløte
Grønn og hvit spaghetti med ostesaus
Linguine med pesto av soltørkede tomater
Linguine med skinke og mascarpone
Makaronipudding med tomater og purre
Nudler med kylling, reker og skinke
Nudler med sardeller og broccoli
Orecchiette med ansjos og broccoli
Paglia e Fieno med reker og vodka
Pappardelle med bacon, broccoli og sjampinjong
Pasta med hvitløk, bacon og salviesmør
Pasta med persille, sitron og artisjokk
Pasta med sei, tomat og basilikum
Pasta og ostesaus med grønnsaker
Pastaskjell med spinat og ricotta
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Penne med reker og artisjokker
Pipe rigate med skinke og erter
Rigatoni med vinterlig tomatsaus
Rigatoni med vinterlig tomatsaus
Spaghetti med ansjos og kapers
Spaghetti med ansjos og oliven
Spaghetti med blekksprut og erter
Spaghetti med egg, bacon og fløte
Spaghetti med fisk og asparges
Spaghetti med fløtesaus, skinke og sopp
Spaghetti med krabbe og chiliblåskjell
Spaghetti med laks og kantareller
Spaghetti med pikant blåskjell
Spaghetti med tomater og pancetta
Spaghetti med tomater, ansjos, oliven og kapers
Spaghetti med tunfisk og selleri
Spaghetti med tunfisk og sjampinjonger
Spaghetti med tunfisk, ansjos, oliven og mozzarella)
Spaghetti med tunfisk, sopp og bacon
Spaghetti med tunfisk/ansjos-saus
Stekte risnudler med reker og blekksprut
Tagliatelle med radicchio og fløte