Bruksanvisning
Skrell og finhakk løken. Surr løken myk og gjennomsiktig i 1 ss smør i en stor gryte. Rør i melet, spe med fløten og la sausen koke under omrøring i 4-5 minutter. Skru av platen og bland i revet ost og skinke skåret i terninger. Legg på lokk så sausen holder seg varm.
Ha spaghettien i kokende saltet vann og la den koke til den er mør.
Rens sjampinjongene, del dem i to eller skjær dem i skiver. Surr sjampinjongene i smør over ganske sterk varme, skru av platen og tilsett salt og sitronsaft etter smak.
La den ferdige spaghettien renne av i et dørslag, smelt 1 ss smør i gryten og hell spaghettien tilbake. Rist litt på gryten over sterk varme, trekk den til side og legg lokk på.
Varm skinkesausen over svak varme, rør godt om og smak til med krydder. Vend i den varme spaghettien og soppen og hell alt i et varmt serveringsfat.
Serveres straks med en skål revet parmesanost og en bolle grønn salat som tilbehør.