Flere resulteter finnes under oppskriften
6 egg6 ss sukker1 1/4 ts salt2 1/2 dl melk3 ss smeltet smør375 g hvetemel
Slå sammen egg, sukker og salt. Tilsett melk og smeltet smør før hvetemelet knas inn.Deigen bør hvile minst 30 minutter i kjøleskap før den deles i emner, som kjevles ut og stekes på takke på begge sider.
Askøylefse
Blanke lefser
Bløtlefser fra Løvøy
Eftaslefse
Fiskelefser
Fitjarlefse
Fjalerlefse
Gammeldags lefse fra Sogndal
Gammeldagse lefser
Gammellefse
Hardangerlefser
Hvitlefse fra Nordland
Jæren-lefse
Jølsterlefse
Kaffelefser
Kakelefse
Krinalefse
Kråtakaka (Lefse)
Kvitlefse
Lefse fra Budalen
Lefse fra Fon
Lefse fra Rolvsøy
Lefse fra Soknedal
Lefse fra Suldal
Lefse fra Troms
Lefse fra Ytterøy
Lefse med gjær
Lefse med sur melk eller saup
Lefsekling
Lefsekling fra Lærdal
Lefsekling fra Sigdal
Lefsekling fra Telemark
Lefsekling fra Ål
Lefsekling uten poteter
Lefser
Lefser fra Gyland
Lefser fra Oppdal
Marielefse
Martes lefser
Mørlefse
Mørlefse fra Østfold
Møsbrømlefse med duppe
Naustdal-lefse
Nekabrød
Nordlandslefse
Numedalslefse
Pannelefser
Potetlefse
Potetlefser
Reinsdyrlefse
Rømmelefse fra Lysøysund
Slettlefsa
Smyrja
Snekalefse
Snekalefse fra Hornindal
Snikaløfse og søst
Sogndals-snipper
Strilelefse
Sulelefse
Sunnfjordlefse
Søtlefse
Tinn-lefsa med poteter
Tykklefser
Tynnlefse
Valle-lefse
Vestfoldlefse
Vikinglefse
Viknalefse