Flere resulteter finnes under oppskriften
100 g smør3,5 dl melk50 g gjær1 dl sukker1 ts kardemomme500 g hvetemel
(24 boller)Rør ut gjæren i lunken melk. Bland inn de andre ingrediensene og arbeid deigen godt. La deigen heve.Trill ut 24 boller av to pølser og sett bollene på smurt plate. La de etterheve. Stek ved 230 C i 10-15 minutter.
Bergenske løsebrød
Berlinerboller
Blåbærboller
Boller
Boller med birkesfyll
Borgermesterboller
Brioches (Gjærboller)
Byggrynsboller
Chelseaboller
Cocktailboller
Danske fastelavensboller
Farmors landboller
Fastelavensboller
Fingerboller
Fylte boller
Galoppboller
Grahamboller
Greske smultboller
Grunndeig søt gjærbakst
Honningboller
Hveteboller
Hveteboller fra Romsdal
Kanelboller
Kardemommeboller
Karlsbaderboller
Kliboller
Kokosboller
Kongeboller
Løsebrød
Mandelboller
Matze-boller
Osteboller
Pariserboller
Påskeboller
Rosinboller
Rugboller
Safranbrioche
Sitronboller
Sjokoladeboller
Skillingsboller
Solskinnsboller
Stjerneboller
Svenske anisboller
Søt hvetedeig - grunnoppskrift
Teboller
Tosseknotter
Trekløver-boller
Vaniljeboller
Vegaboller
Wienerboller