Bruksanvisning
Lag en marrinade av halvparten av oljen, saften av sitronen og timian. La seihalene ligge i marinaden i 10 minutter.
Legg fiskestykkene på en stekeplate med bakepapir. Dryss på rikelig med salt og pepper. Stek dem i ovn på 230 C i 10-15 minutter.
Del krabbekloen i leddene, og del stykkene på langs med en kniv. Ta ut krabbekjøttet.
Sett en stekepanne på middels sterk varme. Ha i resten av oljen. Dryss litt kajennepepper på krabbekjøttet. Stek bitene i ca 3 minutter, til de er gylne og godt varme.
Grovknus helpepperen i en morter. Finhakk hvitløk. Ha det over i en liten kjele og hell på rødvin. Kok inn til det halve og pisk smøret inn under småkoking. Dra kjelen av platen når smøret har kokt inn i sausen.
Server gjerne med Piperade. Se egen oppskrift.