Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g seifilet2 sitronskiversaltpepper1/2 brokkoli i buketter
Fordel ingrediensene på to ark aluminiumsfolie, og pakk dem godt sammen. Kok poteter, og legg pakkene i kokevannet når det gjenstår 15 min. av koketiden.
Anisstekt sei med pytt i panne
Dampet sei
Dampet sei med fennikel og fløtesaus
Dampet sei med tomat- og olivensalsa
Fisk i porsjonspakke
Gammelsei fra Salten (Rødsei)
Grillet sei
Grillet sei i pita
Grillet seifilet med tomater og ost
Grove seikaker med dill og sennepssaus
Kald kokt småsei med rømme og gressløk
Kokt lever
Ovnsbakt persillesei
Ovnsstekt sei med smakelig pynt
Panert seifilét med kald urtesaus
Pasta med sei, tomat og basilikum
Sei i folie
Sei i form med hvitløk og grønnsaker
Sei i rømmesaus
Sei i tomatkarri
Sei i wok
Sei med chili, blåskjell og hjerteskjell
Sei med kalvekraft og hvitløk
Seibiff
Seibiff med gult og rødt
Seibiff med løk
Seifilet i form
Seifilet med grønnsaker
Seifilet med purre
Seifilet med tomat
Seifilét og potet i form
Seifileter eller - skiver stekt i panne
Seikaker
Seikaker med persillesaus
Seikaker med spinat- og løksalat
Seilaks
Sesampanert sei
Småsei i fløtestuing
Stekt sei
Stekt seifilét med karrisaus
Surf´n ´turf
Tandooristekt sei
Urtekrydret sei