Bruksanvisning
Skrell gulrøttene. Skjær to av gulrøttene i tynne skiver, resten i lange, tynne stenger. Drypp sitronsaft over gulrotstengene.
Legg gulrotskivene i en gryte med 4-5 dl kokende buljong og kok dem i 7-8 minutter.
Tilsett ananasbitene og la dem koke med i 5 minutter.
Rør maisenna ut i kaldt vann. Rør det i buljongen og krydre med salt og pepper. La sausen koke til den tykner. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. Hell blandingen gjennom et dørslag. Hell sausen tilbake i gryten. La gulrotskivene og ananasbitene renne av. Fordel ananas og gulrotskivene på kalkunfiletene. Rull dem sammen og lukk rullene med kjøttnåler. Stek kalkunrullene i olivenolje i en stekepanne og krydre med salt og pepper.
Kok villrisen ut fra bruksanvisningen på pakken. Stell vårløken og legg den i kokende vann i ca 2 minutter sammen med gulrotstengene.
Hell de lettkokte grønnsakene i et dørslag og la dem renne av. Anrett kalkunrullene på tallerkener med villris, lettkokte gulrotstenger og vårløk. Server den sursøte sausen ved siden av.