Bruksanvisning
Sikt hvetemel og salt og arbeid inn så mye vann og sitronsaft at det blir en passe fast deig til å kjevle. Kjevle deigen til et rektangel. Legg smøret jevnt på og brett deigen i tre. Kjevle og brett deigen i alt fire ganger. La deigen hvile mellom hver gang.
Kjevle deigen til en leiv, ca 1 cm tykk. Stikk ut rundinger. Marker midten ved å stikke halvt gjennom rundingene med et mindre mål.
Sett kakene på usmurt bakeplate. La dem hvile noen minutter, så krymper deigen mindre uten stekingen. Stek dem på nederste ribbe ved 225 C i ca 15 minutter, til de er gyllenbrune.
Lag ostekrem: Skjær osten i strimler og smelt den ved svak varme. Rør maisennamel ut i sitronsaft og vin og bland det i osten sammen med krydder.
Løft midten av posteien og fyll dem med varm ostekrem. Bruk midten som lokk.
Serveres varme.