Flere resulteter finnes under oppskriften
150 g norzola ost1-2 ss portvin50 g valnøttkjerner1-2 ss crème fraîche1 ts sukker
Ha alle ingrediensene i food-processor og mos til en jevn krem.Sprøyt kremen i svisker, stilkselleri, på kjeks eller i små vannbakkels.
Amerikansk ostekake
Australsk pannerett
Avocadoost
Blåmuggost
Brunostfondy
Brunostmuffins
Eggost
Eksotisk ostekake
Ferskost
Fritert halloumi
Frityrkokt camembert
Frityrkokte osteboller
Gammelost
Gomme med egg
Gudbrandsdalsvafler
Gyllen ostekake
Gyllen ostekrem
Hjemmelagede fløteoster
Hvitløkost
Innbakte ostestaver
Italiensk ostebrød
Karveost
Kokaost fra Budal
Marinert ost
Mozzarella med salamichips
Mozzarellasalat
Norzolakrem
Ostebiff
Osteboller med laks
Osteburgere med chili
Ostedyppe
Ostefondue
Ostefylt paprika
Ostegomme fra Vefsn
Ostegratinert kål
Ostekake med svisker
Ostekjeks
Ostekrem
Ostekroketter
Osteomelett
Ostepanne
Ostepinner
Osteposteier
Osteposteier fra Kreta
Osteruter
Ostesalat
Osteskruer
Ostestenger
Ostestenger, krydrede
Ostesufflé
Ostesuffleer med timian
Ostetrekanter
Panerte osteboller
Pannestekt ost
Parmesanvafler
Pepperost
Potteost
Primsoll
Romersk ostekake
Små ostekuler
Sveitsisk fondue
Søtost
Ungarsk osteforrett
Varme ostesnitter med rekepynt
Welsh rarebit