Bruksanvisning
Rens løken og skjær i skiver. Del den hele hvitløken i to.
Varm olje i en gryte eller dyp panne. Tørk kjøttstykkene og strø litt mel over. Stek i panna ved middels varme i 3 minutter på hver side. Løft ut kjøttet og skru ned varmen litt.
Stek løken og hvitløken på middels lav varme i 10 minutter, til den er blank og fin. Ikke la den bli brunstekt.
Ha kjøttstykkene oppi igjen, sammen med fennikelfrø, kummin og én gulrot, kuttet i tre-fire biter. Hell over en halv liter vann. La det koke på lav varme i ca 2 timer, gjerne lenger, men da går kjøttet i oppløsning.
Hakk gulrøtter og fennikel. Vask appelsinene godt og skjær den i båter. Ha alt sammen oppi gryta og la småkoke i 7-10 minutter, slik at grønnsakene fremdeles er faste inni.
Server med linser, poteter eller bare et godt landbrød.