Flere resulteter finnes under oppskriften
2 ørreter1 ½ dl dadler, hakkede2/3 dl kokt ris1 løk, finhakket2/3 dl mandler, hakkede2 ss frisk koriander, hakket½ ts kanel, malt30 g smør, smeltet¼ ts nykvernet pepper¼ ts ingefær, malt1 ts sukker¼ ts kanel, malt
Forvarm ovnen til 160 C. Rens fisken og skyll den under rennende kaldt vann. Tørkes med kjøkkenpapir.Bland sammen dadler, ris, løk, mandler, koriander og kanel i en bolle.Ha fyllet i buken på fisken og lukk åpningen med en kjøttnål eller metallspyd. Legg fiskene i en ovnspanne.Pensle fiskene med smeltet smør og dryss på en blanding av pepper, ingefær og sukker.Stekes i ovnen i 20 minutter, eller til fisken er gyllen. Dryss kanel over fisken på marokkansk vis før den serveres.
Agurksalat med mynte
Appelsinsalat
Auberginerpuré
Bløtkokte egg med harissa
Chorba - marokkansk suppe
Couscous med grønnsaker
Gresskarsuppe med harissa
Gulrotsalat med mandler
Harissasaus
Hel ovnsbakt fisk
Khobz - grove flatbrød
Kjøtt- og tomatgryte med poteter (Tajine)
Kjøttboller på spidd
Krydrete grønne bønner
Kylling i filodeig - Pastilla
Kylling med oliven
Kylling-tagine med sitron og oliven (Djej Emshmel)
Lammehjerne på marokkansk vis
Lammekjøtt med bønner og artisjokker
Lammelår med chermoula
Linsesuppe
Makrell med karve
Marokkansk appelsinsalat
Marokkansk brød
Marokkansk chilimarinade
Marokkansk fruktdessert
Marokkansk fruktsalat
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Marokkansk gulrotsalat
Marokkansk kylling
Marokkansk lamme-tagine med aprikoser (Tagine d`Agneau aux Abricots)
Marokkansk lammegryte
Marokkansk ris med tørket frukt og nøtter (Roz Bi Saffran)
Marokkansk suppe
Marokkansk ørret med dadler
Marokkanske arme riddere
Marokkanske fiskespyd med tomatsaus
Marokkanske kjøttboller med ris
Marokkanske mandelmakroner
Marokkanske pannekaker (Beghrir)
Marokkosigarer
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ras el hanout
Salat med grønn paprika og tomat
Sitronkylling med kikerter
Stekt lammelår med krydder
Suppe med kikerter (Harira)
Syltede sitroner
Tajine med grønnsaker
Tajine med lam og kveder
Vaktel med druer (Soumante bi` leinab)
Varm salat med linser og ris