Bruksanvisning
Fjern blader og tråder fra maiskolben, sett den på høykant på benken og skrell av maiskornene med en kraftig kniv. Legg maiskornene i en kjele med kokende vann, og la dem koke i 3 minutter etter at vannet har kokt opp igjen.
Hell kornene i et dørslag, skyll dem godt med kaldt vann for å avkjøle dem raskt.
Ha mel i en bolle, lag en fordypning i midten og ha i egget. Rør sammen med en gaffel. Tilsett litt melk for å få en glatt røre. Ha i maisen og smak til.
Varm opp grillen. Del tomatene i to på tvers, og lag to-tre snitt i skjæreflaten på hver halvdel. Press hvitløken, og gni hvitløk, oregano og litt salt og pepper på skjæreflatene. Drypp med olje og grill til de begynner å bli brune.
Varm litt olje i en stor stekepanne, og legg en skje røre i midten. Stek en kake av gangen på lav varme. Snu kaken så snart overflaten er stivnet. Hold kakene varme mens de drypper av seg på kjøkkenpapir. Røren skulle være nok til minst åtte kaker.
Legg to salatblad på hver tallerken, legg to kaker oppå, pynt med basilikum og server med en halv tomat.