Bruksanvisning
(ca 40 stk)
Sikt hvetemel, muskat og salt i en bolle. Hakk smøret med to kniver i melblandingen så raskt som mulig. Blandingen skal se ut som grove brødsmuler.
Drypp 6 ss isvann over melblandingen, og arbeid det sammen med gaffel. Tilsett litt mer vann om nødvendig, 1 ss om gangen. Arbeid deigen sammen til en ball.
Del deigen i to og klapp hver halvdel til en rund leiv. Pakk leivene i palst og legg dem kaldt i 20 minutter..
Sett ovnen på 225 C. Ha egg i en bolle og pisk godt sammen. Tilsett ost, tabascosaus etter smak, og urter.
Ha litt mel på benken og kjevle ut leivene til de er 3 millimeter tykke. Stikk ut runde kaker med et glass, ca 7,5 cm i diameter.
Legg en teskje av fyllet midt på hvert emne. Brett dem dobbelt slik at de får halvmånefasong, og trykk kantene sammen med en gaffel. Noe fyll vil kanskje tyte ut mellom sømmene.
Lag noen snitt på toppen og legg på bakepapir. Stekes i 18-20 minutter til de er gylne. Del eventuelt en i to for å kontrollere at de er gjennomstekte. Serveres varme.