Bruksanvisning
Del kyllingbrystene i to på langs slik at du får to stykker med samme tykkelse. Bruk håndbaken forsiktig for å klappe dem flate.
Smelt smør eller margarin i en liten kjele. Vær forsiktig så det ikke blir brunt.
Bland alle ingrediensene i en bolle. Pensle kyllingbrystene på begge sider med smeltet smør eller margarin, og dryss krydderblandingen over.
Sett en stor tykkbunnet stekepanne på sterk varme. Vent med fettet til den er så varm at en vanndråpe freser når du slipper den i pannen. Det tar fra 5-8 minutter.
Drypp en ts smeltet smør på hvert kyllingbryst. Legg to eller tre bryst ved siden av hverandre i stekepannen, og stek i 2-3 minutter til undersiden begynner å bli mørk. Snu dem, og stek dem på den andre siden 2-3 minutter.
Hold de ferdige stykkene varme mens du steker resten. Serveres rykende varme med salat.