Behandling av felt fugl
Due i kål med rødbetstuing
Due i soppsaus
Due med appelsinsaus
Duebryst i fløte og rødvin
Duebryst med hvitvinsaus og druer
Duebryst med kummin
Duebryst med rotgrønnsak- og potetkake
Duebryst med salat
Duebryst med skogsopp
Duebryst med varmrøykt sideflesk og parmesan
Duefrikassé
Duer i bringebærsaus
Duer i Marsalsaus
Duer med druer
Duer med eplesaus
Duer med grønne erter
Duer på spidd
Dueragu
Farsefylte duer med oliven
Franskinspirert duerett
Fylt due med morkler og poteter
Fylte duer
Fylte duer innbakt i kålblader
Grunnsaus til fuglevilt
Mousse av skogsduer
Pannestekte duebryst
Skogduer i rødvin
Skogsduesuppe
Sprengte duer med urter og pepperrot
Stekt due
Stekt due med bringebærsaus
Syltede duebryst og salat med kantareller og nypoteter
Urtestekte duer
Vinkokte duebryst i gelé