Bruksanvisning
Krydre duebrystene med salt, pepper og rosmarin. Stek dem brune i olivenolje. Etterstek dem i 10 minutter ved svak varme. Bruk lokk på panna. Vær sikker på at kjøttet er gjennomstekt.
Avkjøl filetene og legg dem på glass.
Rens løk og gulrøtter og kutt i skiver. Bland alle ingrediensene til syltelaken utenom solbærbladet. Kok opp laken og hell den over de stekte duebrystene. legg solbærbladet på toppen, slå over olivenoljen og sett på lokk.
Ta for deg salaten: Skrubb og kok potetene møre. Stek kantarellene i olje. Avkjøl potetene litt før du kutter dem i skiver. Riv salaten og fordel den på fire tallerkener.
Legg over potetskiver og stekte kantareller.
Skjær duekjøttet i tynne skiver og dander dette på toppen. Fordel olivenolje og rødvinseddik på salattalerknene.
Legg til slutt på litt løk og gulrøtter fra laken som pynt, sammen med rikelig gressløk.