Flere resulteter finnes under oppskriften
1 ss maisolje
1 liten løk, finhakket
2 ts karripulver
1/4 ts kajennepepper
1 cm frisk ingefærrot, skrelt og hakket
1,5 dl majones
1 ss tomatpuré
1 ss mangochutney
3 ss kaffefløte
slangeagurk i skiver og persillevaster til pynt
Varm olje i en kjele. Tilsett løk, karripulver, kajennepepper og ingefær og la det småkoke i 5 minutter - under stadig omrøring.
Ta kjelen av platen og la den avkjøles. Ha majones, tomatpuré og mangochutney i en hurtigmikser. Tilsett den avkjølte krydderblandingen og fløte. Kjør det i maskinen til det er blitt en jevn blanding.
Hell blandingen i en serveringsbolle. La den stå kjølig i minst 1 time før servering. Pynt med skiver av agurk og persille. Server dressingen til kalde kjøttretter og salater.
Dressing med hardkokte eggeplommer
Kokt marinade - grunnoppskrift
Roquefortdressing med worcestersaus
Salatdressing med egg og fløte
Sennepsdressing med eggeplomme