Bruksanvisning
Tin dypfryst fugl. Skjær alt kjøtt av lår og skrog. Kjør fugle- og kalvekjøtt til en fin og jevn farse i en food processor. Sett farsen kaldt i minst 1 time.
Bland farsen i food processoren med lett vispet eggehvite, salt og pepper til en glatt røre. Sett den kaldt i 30 minutter.
Bland farsen forsiktig for hånd med kald vispet kremfløte, litt om gangen. Krydre eventuelt mot slutten med finstøtte einebær, finsmuldret timian og litt hetvin eller konjakk.
Smør små porsjonsformer eller en større suffléform. Fyll røren i, men la den ikke komme helt ut til kantene. Det kan være en liten topp ppå formen.
Tørk av kantene og sett formene i vannbad på nederste rille i stekeovnen ved 250 C. Dekk lett med et ark smurt aluminiumsfolie og stek dem i ca 20 minutter eller til suffleene har hevet seg og er stivnet. Åpne ikke ovnsdøren de første 15 minuttene.
Server suffleene med soppsaus, stekte poteter, en sprø salat og syrlig gelé.