Bruksanvisning
Start med å renskjære kjøttet fra lårene. Fjern alle sener. Del kråsen i to og fjern den innvendige hinnen. Finhakk alt sammen, fres det godt i smør og krydre med salt og pepper.
Tilsett créme fraîche og kok til en tykk masse. Tilsett madeira.
Krydre brystfiletene og brun dem raskt i en panne. Avkjøles.
Kjevle ut butterdeigen så tynt som mulig. Del den i to.
Skill eggene og pensle butterdeigskivene med eggehvite. Fordel halvparten av innmatstuingen på de penslede butterdeigskivene slik at halve skiva er fri, og legg et brunet rypebryst oppå det. Fordel resten av stuingen over brystene og brett den frie delen av skiva over.
Klem sammen kantene med en gaffel og skjær vekk overflødig deig.
Pensle det hele med eggeplommer, og lag et rutemønster med gaffeltinner på toppen som dekorasjon.
Stek de innpakkede brystene i varm stekeovn ved 225 C i 10 minutter.
Server det hele med en god soppstuing, rognebærgelé og hjemmelaget potetmos.