Flere resulteter finnes under oppskriften
1 liter rypebuljong50 g smør200 g skogsopp40 g hvetemelkjøtt fra en rypelitt finhakket persille5 cl tørr sherry
Fres skogsoppen i en kjele. Rør inn hvetemelet og tilsett 1 liter varm buljong.La suppen koke i 10 minutter. Tilsett fløte, rypekjøtt og sherry hvis ønskelig.Server suppen rykende varm med et dryss persille på toppen.
Behandling av felt fugl
Dampkokt fjellrype med rømmesaus
Dampkokt rype med kreklingsyltetøy
Gammeldagse ryper i fløtesaus
Gravet rypebryst
Grillet rypetartar
Grunnsaus til fuglevilt
Helstekt rype med rømmesaus og bacon
Innbakt rypebryst med innmat
Konjakkmarinerte rypebryst
Kraft av rype og skogsfugl
Kremet rypesuppe med skogsopp
Lirype i soppsuppe
Mousse av ryper
Oves rypebryst
Posteifylte ryper
Ribbet og helstekt lirype
Rosastekt rypebryst i portvinssaus
Rosastekt rypebryst med sjysaus
Rosastekt rypebryst med soppsaus
Rype med trekt pære
Rype og jerpe med viltsjy og safrangrønnsaker
Rypebiff med fyldig kryddersaus
Rypebryst
Rypebryst med champignon
Rypebryst med portvinsaus og kremede grønnsaker
Rypebryst med rypepostei og kreklingsaus
Rypebuljong
Rypefrikassé
Ryper
Ryper i fløtesaus
Ryper i gryte
Ryper med kantareller
Ryper på grønn seng
Rypesauté med epler og eplesider
Rypesufflé
Rypesuppe
Rypetartar
Salat med rypebryst
Salat med varmrøkt rypebryst og nypotet
Stekt rype
Stekt rype i fløtesaus
Stekt rype med appelsinsalat
Stekt rypebryst
Timianstekte ryper