Bruksanvisning
Fjern innmaten, skyll og tørk fuglen. Del den i 4 biter. Legg den i kokende vann, så mye at det dekker fasanbitene, ca 1 liter. Tilsett salt. Kok opp og skum av. Ta kjelen fra varmen og la kjøttet trekke under lokk i ca 25 minutter eller til kjøttet er mørt.
Kok sukkerertene i lettsaltet vann i ca 10 minutter eller tin frosne sukkererter dersom det brukes. Skrell gulrøttene og skjær dem i tynne skiver. Forvelles i kokende vann i 2-3 minutter. Rens og skjær soppen i skiver. Skyll og skjær salaten i strimler. Ta opp fasanbitene av kraften. Ben ut og dem dem i små stykker.
Legg opp salaten i porsjonsskåler eller på tallerkener. Alt bortsett fra salaten og soppen skal være varmt, men ikke for varmt.
Rør sammen eggeplomme og krydder. Tilsett de øvrige ingrediensene. Hell litt saus over hver tallerken. Server resten ved siden av sammen med godt brød.