Bruksanvisning
Vask og skrell potetene. Kutt dem i ca 2 millimeter tykke strimler og legg dem i kaldt vann.
Varm frityroljen i en kjele eller panne med høy kant. Sil av potetstrimlene og tørk dem med kjøkkenpapir, og stek dem lysebrune. Tørk dem nok en gang på kjøkkenpapir.
Lag sausen: Ha kylling- eller viltkraft, rødvin og sherry i en kjele. La det småkoke til det er igjen 4 dl. Ha så i salt, pepper og timian. Hold det varmt.
Fasanbrystet renskjæres, tørkes, krydres og brunes i en panne på sterk varme. La dem ligge med innsiden ned i pannen. Fordel honningen med en pensel over fasanskinnet. Hell i rødvinen. Stek i ovnen ved 200-210 C i 6-8 minutter, avhengig av størrelsen. Ta dem ut og legg dem på kjøkkenpapir. Stekesjyen siles i sausen.
Lag garnityr: Ha smøret i en stekepanne sammen med melis. Stek lysebrun, tilsett soppen som også stekes lysebrun. Ha i fiken og epler. Stek litt til. Hell over sherryen og la det småsteke i ca 2 minutter før servering.