Flere resulteter finnes under oppskriften
1 pen rosmarinkvast 1 liter vineddik
Plasser rosmarinkvasten på flasken, hell over eddik og lukk flasken. Oppbevares tørt og mørkt. La eddiken stå i ca 3 uker før den tas i bruk. Smaker godt på grillet kjøtt eller kokt fisk.
Ananas- og appelsinmarinade
Balsamicomarinade med urter
Basilikumeddik
Basilikumolje
Bringebæreddik
Chilenske kyllingmarinade
Chiliolje
Chimichurri
Dilleddik
Dillolje
Einebæreddik
Estragoneddik
Gresk sitron- og oreganomarinade
Grillolje med hvitløksmak
Grillsaus
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus med tomat
Grillsaus til store kjøttstykker
Honning- og sennepsmarinade
Honningeddik
Hvitløk- og basilikumolje
Hvitløkeddik
Hvitløkeddik med timian og pepper
Hvitløkolje
Korianderolje
Krydderolje
Krydderolje/-eddik
Krydderurter i olivenolje
Marinade til klippfisk
Marinade til lam
Marinade til storfe
Marokkansk chilimarinade
Myrt- og bjørnebæreddik
Oregano-olje
Orientalsk marinade til fisk, svin eller kylling
Paprika- og timianmarinade
Pikant krydderolje
Provencalsk urtemarinade
Roseneddik
Rosmarineddik
Rosmarinolje
Rødvinsmarinade
Salvieeddik
Sitron- og Timianolje
Sitronolivenolje
Sitrusolje
Soyamarinade
Thaiolje
Urtemarinade
Vaniljeolje