Flere resulteter finnes under oppskriften
2 hvitløkfedd1 liten bunt persille1 dl tomatpuré1 dl soyasaus3 ss brun farin1 dl honning1 dl knust ananas1 dl 7% eddik1 ts tørket timian3 ss sennep½ ts kvernet svart pepper
Hakk hvitløk og persille og bland det med resten av ingrediensene. La det hele koke i 10 minutter. Avkjøl.Grill kjøttet på middels varme. Pensle med sausen mot slutten av steketiden og snu kjøttet ofte.
Ananas- og appelsinmarinade
Balsamicomarinade med urter
Basilikumeddik
Basilikumolje
Bringebæreddik
Chilenske kyllingmarinade
Chiliolje
Chimichurri
Dilleddik
Dillolje
Einebæreddik
Estragoneddik
Gresk sitron- og oreganomarinade
Grillolje med hvitløksmak
Grillsaus
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus med tomat
Grillsaus til store kjøttstykker
Honning- og sennepsmarinade
Honningeddik
Hvitløk- og basilikumolje
Hvitløkeddik
Hvitløkeddik med timian og pepper
Hvitløkolje
Korianderolje
Krydderolje
Krydderolje/-eddik
Krydderurter i olivenolje
Marinade til klippfisk
Marinade til lam
Marinade til storfe
Marokkansk chilimarinade
Myrt- og bjørnebæreddik
Oregano-olje
Orientalsk marinade til fisk, svin eller kylling
Paprika- og timianmarinade
Pikant krydderolje
Provencalsk urtemarinade
Roseneddik
Rosmarineddik
Rosmarinolje
Rødvinsmarinade
Salvieeddik
Sitron- og Timianolje
Sitronolivenolje
Sitrusolje
Soyamarinade
Thaiolje
Urtemarinade
Vaniljeolje