Bruksanvisning
Rens spinaten for grove stilker. Vask den gjentatte ganger i kaldt vann slik at all sanden er borte. Ta spinaten i hendene og rist ut vannet, tørk den deretter med kjøkkenpapir. Skrell hvitløkfeddet og stikk det på en gaffel. Varm en kjele godt opp, ha i en skje smør og la det bli nøttebrunt, før du legger i omtrent en tredjedel av spinaten. Rør med hvitløksgaffelen mens spinaten "faller sammen". Ta ut spinaten og gjenta med resten av smøret og spinaten. Poenget med å gjøre det flere omganger er at spinaten skal bli mest mulig stekt, og ikke kokt. Kvern svart pepper over.
Skrell stangsellerien for de ytterste, grove trevlene. Kutt den i bitte små terninger.
Lag smørsausen. Ha i stangselleribitene. Finkutt gressløk, som skal tilsettes rett før servering.
Sett en teflonpanne på sterk varme. Ha i olje, stek rekene i 30 sekunder. Ta ut rekene.
Stek hummerbitene i tørr, men fortsatt glovarm teflonpanne. Stek dem fort og hardt, slik at de får tørre, litt sprø kanter. Kvern på mye svart pepper.
Legg rekene pent i en vid ring på varme, dype tallerkener. Legg spinaten i midten. Dander hummerkjøttet i et tårn på spinaten. Fordel sausen over.