Bruksanvisning
Drep hummeren ved å stikke dem i hodet der det er avtegnet et kryss i skallet. Del dem i to på langs. Ta ut paven, fjern tarmen og riv av klørne. Kakk på klørne med baksiden av en tung kniv. slik at skallet sprekker rundt hele kloen. Krydre de halve hummerne med litt salt og nykvernet hvit pepper. Dryss forsiktig med litt nellik.
Sett en stor teflonpanne på sterk varme. Ha i olje, legg i hummerklørne og stek dem i 10 minutter, de siste 5 minuttene under lokk. Ta dem ut og legg dem på stekeplate. Vask pannen, varm den opp igjen og ha i mer olje. Stek hummerhalvdelene med kjøttsiden ned på sterk varme i 3-4 minutter. Legg også hummerhalvdelene på stekeplaten og stek alt i ovn ved 200 C i 10 minutter.
Rens spinaten for de grove stilkene. Vask bladene gjentaatte ganger i kaldt vann slik at all sand blir borte. Ta spinaten i hendene og rust ut vannet, tørk den deretter med kjøkkenpapir. Skrell hvitløkfeddet og stikk det på en gaffel. Varm en kjele godt opp, ha i en skje smør og la det bli nøttebrunt, før du legger i ca en tredjedel av spinaten. Rør med hvitløksgaffelen mens spinaten "faller sammen". Ta ut spinaten og gjenta med resten av smøret og spinaten. Poenget med å gjøre det i flere omganger er at spinaten skal bli mest mulig stekt, og ikke kokt. Ha til slutt all spinaten i kjelen, kvern på svart pepper og rør inn pernoden.