Flere resulteter finnes under oppskriften
8 ss sukker2 ½ dl fløte8 ss hvetemel1 håndfull malte mandler
Visp først sukker og fløte sammen. Rør så hvetemelet godt inn. Gjør likeledes med mandlene. Deigen må ikke være for tykk.Legges med teskje på bakepapir og stekes midt i ovnen på 180 C til de er gyllenbrune.
Anderskaker
Appelsinsnegle
Avletter
Beignet fra det franske kvarter
Blåbærmuffins
Brunostmuffins
Cookies
Døler
Engelske scones
Epleruter
Festruter
Fine scones
Florentinerkaker
Friterte kaker med rom eller anislikør
Frityrstekte riskaker
Goro
Gottlandskaker
Greske småkaker
Grissini
Grove scones
Grynmjøls-ringakaker
Gylne biter
Hedenlunda pepperkaker
Himmelske munnfuller
Hjortetakk
Honingkake med likør
Honningmunker
Hyrdinnekaker
Kaffebrød fra Ringsaker
Kakaosnurrer
Kokosfristelser
Kokosmakroner
Kokostopper med nøttesmak
Kongens pepperkaker
Korintkaker
Kvadrater
Lamingtons
Luciakaker
Mandelkaker
Mandelsnitter
Marokkanske mandelmakroner
Marvposteier
Maryland Cookies
Natronkake
Nordnes kaker
Petitfour-kaker
Pikkenikkar
Praliner
Prestesnipper
Påskekaker
Rømmebrød fra Oppdal
Sandnes-kake
Sandnøtter
Serinakaker
Sjokolade- og rosintopper
Sjokoladeruter
Små fruktkaker
Små nøttekaker
Små sviskekaker
Smørkranser
Snurrer
Strandgate kaker
Sydnæskaker
Syltetøykaker
Søtpotetkaker
Tebrød fra Akershus
Tekaker med maismel
Terte fra Collioure
Terteringer
Torvgatekaker
Wienerkyss