Flere resulteter finnes under oppskriften
1 1/2 dl sukker100 g meierismør3 dl havregryn2 dl hvetemel1 egg1 dl rosiner1 ts hornsalt
Rør smør og sukker hvitt og bland inn resten av ingrediensene. Sett deigen med teskje på smurt stekeplate. Beregn god avstand da de flyter litt utover. Stek kakene ved 200 C i ca 10 minutter. Avkjøl på rist.
Anderskaker
Appelsinsnegle
Avletter
Beignet fra det franske kvarter
Blåbærmuffins
Brunostmuffins
Cookies
Døler
Engelske scones
Epleruter
Festruter
Fine scones
Florentinerkaker
Friterte kaker med rom eller anislikør
Frityrstekte riskaker
Goro
Gottlandskaker
Greske småkaker
Grissini
Grove scones
Grynmjøls-ringakaker
Gylne biter
Hedenlunda pepperkaker
Himmelske munnfuller
Hjortetakk
Honingkake med likør
Honningmunker
Hyrdinnekaker
Kaffebrød fra Ringsaker
Kakaosnurrer
Kokosfristelser
Kokosmakroner
Kokostopper med nøttesmak
Kongens pepperkaker
Korintkaker
Kvadrater
Lamingtons
Luciakaker
Mandelkaker
Mandelsnitter
Marokkanske mandelmakroner
Marvposteier
Maryland Cookies
Natronkake
Nordnes kaker
Petitfour-kaker
Pikkenikkar
Praliner
Prestesnipper
Påskekaker
Rømmebrød fra Oppdal
Sandnes-kake
Sandnøtter
Serinakaker
Sjokolade- og rosintopper
Sjokoladeruter
Små fruktkaker
Små nøttekaker
Små sviskekaker
Smørkranser
Snurrer
Strandgate kaker
Sydnæskaker
Syltetøykaker
Søtpotetkaker
Tebrød fra Akershus
Tekaker med maismel
Terte fra Collioure
Terteringer
Torvgatekaker
Wienerkyss