Bruksanvisning
Ta innmaten ut av fuglene, skyll og tørk godt. Skjær løs brystkjøttet. Kok skroget i buljong.
Skrell mangoen i skjær dem i tynne båter. Legg 12 båter til side. Kjør resten av fruktkjøttet til puré i en kjøkkenmaskin.
Skjær skinnet på fuglene i ruter med en kniv. Pensle kjøttet med soya. Krydre med pepper.
Stek fileten med skinnsiden ned i en stekepanne i ca 12-15 minutter. Snu filetene og stek dem ca 10 minutter. Pakk filetene inn i folie.
Hell fettet i en kjele. Tilsett presset hvitløk og karri under omrøring. Tilsett mangopuré, sherry, sukker og sjy fra filetene i aluminiumspakken.
Kok opp sausen. Smak til med salt og pepper.
Skjær brystene i fine skiver. Legg dem på varme tallerkener.
Fres mangobåtene lett i litt matfett. Fordel dem over kjøttet. Hell på litt av sausen og server resten ved siden av sammen med kokte eller stekte poteter og salat.