Bruksanvisning
Fjern innmaten på fuglene. Skyll og tørk godt.
Rens og skyll grønnsakene. Skjæres i 1 cm store terninger. Legg alt i en kjele med vann og tilsett litt matfett. Kok forsiktig under lokk i ca 2 minutter. Salt og pepre.
Gni endene inn med salt og pepper. Fyll dem med grønnsaksblandingen. Sy sammen åpningen på fuglene. Bind dem eventuelt opp.
Brunes rundt det hele i matfett i en stekegryte. Spe av og til med vann. Stekes 45-60 minutter avhengig av fuglenes alder.
Sil sjyen. Legg fuglene tilbake i gryten og la dem eventuelt steke en liten stund til.
Passér halvparten av bringebærene gjennom en sil til en kjernefri puré. Ta endene opp av gryten. Åpne dem og ta ut grønnsakene. Hell eventuelt kraft i gryten.
Bland bringebærpureen med sjyen. Skjær løs brystkjøttet og lårkjøttet fra endene. Fordel kjøtt og grønnsaker fra fyllet på varme tallerkener. Hell over bringebærsaus. Strø over resten av bringebærene.
Server med stekte eller friterte poteter og salt.