And fra Orissa
And fylt med kokte poteter
And i rødvin
And med appelsin og oliven
And med appelsinsaus
And med glaserte neper
And med grønne druer
And med kanelsvisker og appelsinsaus
And med lavendelhonning
And med madeirasaus
And med vinkål
And og breiflabb
Andebryst med blå ridderhatt
Andebryst med hvitløksaus
Andebryst med kirsebærsaus
Andegryte
Andegryte med urtepoteter
Andeleverpaté
Andeleverpaté med trøfler
Andelår med fiken, grønnpepper og eple
Anderagu
Andestek
Appelsinmarinert villand
Behandling av felt fugl
Brasert and med grønnsaker
Bresert and
Dampet andebryst med ingefærsaus
Fylt and i gelé
Fylte villender
Glasert andebryst
Grillet Provencalsk andebryst med linsepuré
Grytestekt villand med rips
Helgrillet and med artisjokk og oliven
Helstekt stokkand med appelsinsaus
Kinesiske andegafler
Kryddermarinert appelsinand
Krydret and med pære
Langtidssteking av and
Marinert andebryst
Ovnsstekt villand med helstekt løk og skogsopp
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Pekingand
Rosastekt villand
Saus til andestek
Sprengt and
Sprøstekt aromatisk and
Stekt and med appelsin- og portvinsaus
Stekt and med aprikoser
Stekt and med solbærsaus og honningglaserte poteter
Stekt and med svisker og epler
Stekt andebryst
Stekt farsert and
Stekt villand med kantareller
Stekt villand med kumquats
Villand
Villand med bringebær og grønnsaker
Villand med fløtesaus og tranebær
Villand med mangosaus
Villandbryst med rabarbra