Flere resulteter finnes under oppskriften
Det er ingen ingredienser.
Osten man tok av mysen ble brukt til Ystegris i Setesdal. Først smuldret man osten, deretter blandet man sur rømme og surmelk og hadde på klingen.Ble også brukt som dessert.
Blainnabaill frå Kristiansund (Møre og Romsdal)
Blod-baller (Nordland)
Blodklubb (Oppland)
Blodklubb(Sogn og Fjordane)
Blodpølse fra Jølster (Sogn og Fjordane)
Blodsveler (Sogn og Fjordane)
Blomkålkaker (Akershus)
Blåbærpannekaker (Oslo)
Dravle (Sogn og Fjordane)
Duppe fra Eidsberg (Østfold)
Eggekake (Sogn og Fjordane)
Eplepai fra Bjørum (Akershus)
Epler med rislokk (Akershus)
Feittklubb fra Oppdal (Sør-Trøndelag)
Flatklubb (Hedmark)
Fleskepannekaker (Hordaland)
Flættklubb (Sør-Trøndelag)
Gubb (Oppland)
Hardgomme fra Ytre Namdal (Nord-Trøndelag)
Havregrynspudding fra Finnsnes (Troms)
Hjemmelaget lut til lutfisk (Akershus)
Hverdagskrem (Vestfold)
Karamellpudding av råmelk (Akershus)
Kaviarsaus (Hordaland)
Klotmelk (Østfold)
Klubb (Sogn og Fjordane)
Klubb à la Trondheim (Sør-Trøndelag)
Klubb med flesk og duppe (Sør-Trøndelag)
Knupp (Akershus)
Kristiansundsball (Møre og Romsdal)
Kroppkake (Sogn og Fjordane)
Kumla (Rogaland)
Kvitpøls (Sør-Trøndelag)
Leverkaker (Sogn og Fjordane)
Leverklubb (Sogn og Fjordane)
Leverpostei med griselever (Sogn og Fjordane)
Leverpølse (Sogn og Fjordane)
Namdalsgomme (Nord-Trøndelag)
Palt (Sør-Trøndelag)
Potetball fra Romsdal (Møre og Romsdal)
Potetboller (Hordaland)
Potetboller (Vest-Agder)
Potetgrateng (Sør-Trøndelag)
Potetkaker (Sør-Trøndelag)
Raspeball (Sogn og Fjordane)
Raspekaker (Sør-Trøndelag)
Raspekompe (Aust-Agder)
Råjok (Hedmark)
Råmelkspannekaker (Hedmark)
Rømmekolle (Sogn og Fjordane)
Sekkjepysje mauk (Oppland)
Sildeomelett (Sogn og Fjordane)
Sildepudding (Sogn og Fjordane)
Skjeklubb (Hedmark)
Skreå (Nord-Trøndelag)
Snåsaklubb med flesk og duppe (Nord-Trøndelag)
Solle (Telemark)
Steikjels (Sogn og Fjordane)
Stekte epler (Akershus)
Stinge (Hedmark)
Sukat (Akershus)
Sviskekompott (Buskerud)
Syregress (Finnmark)
Sørlandskomper (Vest-Agder)
Søtmøssmørsvine (Hedmark)
Tørkete grønnsaker (Akershus)
Tørrkokt kålrot (Hordaland)
Varm potetsalat (Nordland)
Vestkystsalat (Hordaland)
Vestlandsk tangsalat (Hordaland)
Ystegris med rjome (Aust-Agder)
Ølsoll (Buskerud)