Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g kokte poteter
1 kg rå poteter
1 ss salt
7 ss hvetemel
5 dl byggmel
Klubb blir brukt som middag hele året i Nordfjord. Noen serverer kokte poteter og kålrot og litt kjøtt til, andre bruker stekt bacon/flesk, røkte svineknoker og kokt kålrot til, andre bruker pølser. I tillegg blir det gjerne servert sukker til eller rømme og sirup som klubben blir duppet i. Til drikke serveres saft eller surmelk.
Rasp potetene og bland godt med de andre ingrediensene. Form til baller. ta deigen oppi en våt spiseskje og form i hånden. Trykk gjerne en fleskebit inni midten av raspeballen før du legger ballen i en gryte med rykende varmt vann. Ta gjerne 1-2 ss buljong i vannet først.
La raspeballene trekke i 30-40 minutter, alt etter hvor store de er.
Blainnabaill frå Kristiansund (Møre og Romsdal)
Blodpølse fra Jølster (Sogn og Fjordane)
Feittklubb fra Oppdal (Sør-Trøndelag)
Hardgomme fra Ytre Namdal (Nord-Trøndelag)
Havregrynspudding fra Finnsnes (Troms)
Hjemmelaget lut til lutfisk (Akershus)
Karamellpudding av råmelk (Akershus)
Klubb à la Trondheim (Sør-Trøndelag)
Klubb med flesk og duppe (Sør-Trøndelag)
Kristiansundsball (Møre og Romsdal)
Leverpostei med griselever (Sogn og Fjordane)
Potetball fra Romsdal (Møre og Romsdal)
Sildeomelett (Sogn og Fjordane)
Sildepudding (Sogn og Fjordane)
Snåsaklubb med flesk og duppe (Nord-Trøndelag)
Vestlandsk tangsalat (Hordaland)