Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g rå poteter 300 g kokt poteter 100 g havregrynsgrøt 3-4 dl blod 3 ts salt ½ ts pepper 1 knivodd nellik 1 knivodd allehånde litt sukker 550 g byggmel 100 g nyretalg
Mal potetene og bland godt med grøt, blod, krydder og til slutt melet. Skjær nyretalgen i terninger. Form deigen til store baller med hendene, bland i en fett-terning og legg over i kokende lettsaltet vann. Kok i 1 ½ - 2 timer, alt etter størrelse. Server med kålrabi, løksmør og kokte poteter.
Blainnabaill frå Kristiansund (Møre og Romsdal)
Blodpølse fra Jølster (Sogn og Fjordane)
Feittklubb fra Oppdal (Sør-Trøndelag)
Hardgomme fra Ytre Namdal (Nord-Trøndelag)
Havregrynspudding fra Finnsnes (Troms)
Hjemmelaget lut til lutfisk (Akershus)
Karamellpudding av råmelk (Akershus)
Klubb à la Trondheim (Sør-Trøndelag)
Klubb med flesk og duppe (Sør-Trøndelag)
Kristiansundsball (Møre og Romsdal)
Leverpostei med griselever (Sogn og Fjordane)
Potetball fra Romsdal (Møre og Romsdal)
Sildeomelett (Sogn og Fjordane)
Sildepudding (Sogn og Fjordane)
Snåsaklubb med flesk og duppe (Nord-Trøndelag)
Vestlandsk tangsalat (Hordaland)