Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg kokte poteter
1-2 egg
1 dl melk
300 g grynmel
2 ts salt
300 g flesk
20 g løk
¼ ts pepper
3 liter vann og 3 ts salt til koking
Mal potetene, rør i halvpisket egg, mel og melk. Brun flesk og løk på en panne. Lag runde kaker og ha inn litt av flesket og løken midt i hver Kroppkake.
Ha de i kokende vann og småkok ca 10 minutter. Server med flesketerninger og fett.
Server med kålrot til.
Blainnabaill frå Kristiansund (Møre og Romsdal)
Blodpølse fra Jølster (Sogn og Fjordane)
Feittklubb fra Oppdal (Sør-Trøndelag)
Hardgomme fra Ytre Namdal (Nord-Trøndelag)
Havregrynspudding fra Finnsnes (Troms)
Hjemmelaget lut til lutfisk (Akershus)
Karamellpudding av råmelk (Akershus)
Klubb à la Trondheim (Sør-Trøndelag)
Klubb med flesk og duppe (Sør-Trøndelag)
Kristiansundsball (Møre og Romsdal)
Leverpostei med griselever (Sogn og Fjordane)
Potetball fra Romsdal (Møre og Romsdal)
Sildeomelett (Sogn og Fjordane)
Sildepudding (Sogn og Fjordane)
Snåsaklubb med flesk og duppe (Nord-Trøndelag)
Vestlandsk tangsalat (Hordaland)