Flere resulteter finnes under oppskriften
1,5 kg poteter
500 g kokte poteter
4 dl byggmel
4 ss sammalt hvetemel, fin
2 dl havregryn
2 ts salt
Riv potetene med hånd eller maskin eller mal på kvern. Dersom det blir mye væske, kan man fjerne litt før man tilfører mel og salt.
Form kakene med fuktig skje og hånden til kunde kaker. Om man vil ha flesk i, så lager man en grop og putte småskårne fleskebiter nedi. Ta litt deig over og jevn. Ha kakene opp i kokende kraft.
Raspekakene blir best om de koker en times tid.
Blainnabaill frå Kristiansund (Møre og Romsdal)
Blodpølse fra Jølster (Sogn og Fjordane)
Feittklubb fra Oppdal (Sør-Trøndelag)
Hardgomme fra Ytre Namdal (Nord-Trøndelag)
Havregrynspudding fra Finnsnes (Troms)
Hjemmelaget lut til lutfisk (Akershus)
Karamellpudding av råmelk (Akershus)
Klubb à la Trondheim (Sør-Trøndelag)
Klubb med flesk og duppe (Sør-Trøndelag)
Kristiansundsball (Møre og Romsdal)
Leverpostei med griselever (Sogn og Fjordane)
Potetball fra Romsdal (Møre og Romsdal)
Sildeomelett (Sogn og Fjordane)
Sildepudding (Sogn og Fjordane)
Snåsaklubb med flesk og duppe (Nord-Trøndelag)
Vestlandsk tangsalat (Hordaland)