Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g sideflesk eller bacon7 egg2 kopper melkhvetemel til tykk pannekakerøre
Lag pannekakerøre. Stek flesket og slå røren over flesket. Legg på lokk og la det ved svak varme til det stivner.Man kan også steke Eggekaken i stekeovn, 220 C i ca 20 minutter.
Blainnabaill frå Kristiansund (Møre og Romsdal)
Blod-baller (Nordland)
Blodklubb (Oppland)
Blodklubb(Sogn og Fjordane)
Blodpølse fra Jølster (Sogn og Fjordane)
Blodsveler (Sogn og Fjordane)
Blomkålkaker (Akershus)
Blåbærpannekaker (Oslo)
Dravle (Sogn og Fjordane)
Duppe fra Eidsberg (Østfold)
Eggekake (Sogn og Fjordane)
Eplepai fra Bjørum (Akershus)
Epler med rislokk (Akershus)
Feittklubb fra Oppdal (Sør-Trøndelag)
Flatklubb (Hedmark)
Fleskepannekaker (Hordaland)
Flættklubb (Sør-Trøndelag)
Gubb (Oppland)
Hardgomme fra Ytre Namdal (Nord-Trøndelag)
Havregrynspudding fra Finnsnes (Troms)
Hjemmelaget lut til lutfisk (Akershus)
Hverdagskrem (Vestfold)
Karamellpudding av råmelk (Akershus)
Kaviarsaus (Hordaland)
Klotmelk (Østfold)
Klubb (Sogn og Fjordane)
Klubb à la Trondheim (Sør-Trøndelag)
Klubb med flesk og duppe (Sør-Trøndelag)
Knupp (Akershus)
Kristiansundsball (Møre og Romsdal)
Kroppkake (Sogn og Fjordane)
Kumla (Rogaland)
Kvitpøls (Sør-Trøndelag)
Leverkaker (Sogn og Fjordane)
Leverklubb (Sogn og Fjordane)
Leverpostei med griselever (Sogn og Fjordane)
Leverpølse (Sogn og Fjordane)
Namdalsgomme (Nord-Trøndelag)
Palt (Sør-Trøndelag)
Potetball fra Romsdal (Møre og Romsdal)
Potetboller (Hordaland)
Potetboller (Vest-Agder)
Potetgrateng (Sør-Trøndelag)
Potetkaker (Sør-Trøndelag)
Raspeball (Sogn og Fjordane)
Raspekaker (Sør-Trøndelag)
Raspekompe (Aust-Agder)
Råjok (Hedmark)
Råmelkspannekaker (Hedmark)
Rømmekolle (Sogn og Fjordane)
Sekkjepysje mauk (Oppland)
Sildeomelett (Sogn og Fjordane)
Sildepudding (Sogn og Fjordane)
Skjeklubb (Hedmark)
Skreå (Nord-Trøndelag)
Snåsaklubb med flesk og duppe (Nord-Trøndelag)
Solle (Telemark)
Steikjels (Sogn og Fjordane)
Stekte epler (Akershus)
Stinge (Hedmark)
Sukat (Akershus)
Sviskekompott (Buskerud)
Syregress (Finnmark)
Sørlandskomper (Vest-Agder)
Søtmøssmørsvine (Hedmark)
Tørkete grønnsaker (Akershus)
Tørrkokt kålrot (Hordaland)
Varm potetsalat (Nordland)
Vestkystsalat (Hordaland)
Vestlandsk tangsalat (Hordaland)
Ystegris med rjome (Aust-Agder)
Ølsoll (Buskerud)