Flere resulteter finnes under oppskriften
100 g rensede reker
10 kokte blåskjell
1 hummerhale
1 krabbeskjell
50 g krepshaler
40 g frisk sjampinjong
60 g aspargestopper eller hele friske asparges
2 hardkokte egg
1 isbergsalathode
1 sitron
dill
pynt
SAUS:
3 ss eddik
1 ss sennep
litt sukker
salt
grovkornet pepper rørt inni majones
Kutt salaten i tynne strimler og bre den utover på et fat. Legg alle råvarene bukettvis på salaten. Pynt med eggebåter, tomater, sjampinjong, sitron, asparges og dill.
Server sausen i skåler plassert på fatet eller ved siden av sammen med pariserloff.
Blainnabaill frå Kristiansund (Møre og Romsdal)
Blodpølse fra Jølster (Sogn og Fjordane)
Feittklubb fra Oppdal (Sør-Trøndelag)
Hardgomme fra Ytre Namdal (Nord-Trøndelag)
Havregrynspudding fra Finnsnes (Troms)
Hjemmelaget lut til lutfisk (Akershus)
Karamellpudding av råmelk (Akershus)
Klubb à la Trondheim (Sør-Trøndelag)
Klubb med flesk og duppe (Sør-Trøndelag)
Kristiansundsball (Møre og Romsdal)
Leverpostei med griselever (Sogn og Fjordane)
Potetball fra Romsdal (Møre og Romsdal)
Sildeomelett (Sogn og Fjordane)
Sildepudding (Sogn og Fjordane)
Snåsaklubb med flesk og duppe (Nord-Trøndelag)
Vestlandsk tangsalat (Hordaland)