Flere resulteter finnes under oppskriften
2 store løk
1,5 dl vann
100 g smør
1 ts salt
1/2 ts pepper
1 ss sukker
1 ss sylteeddik
6 store kokte poteter
Del løken i skiver og kok dem knapt møre i vann. Bland salt, sukker, pepper, smør og eddik. Del potetene i skiver og bland dem forsiktig i. Varm alt forsiktig opp ved svak varme.
Salaten skal ikke røres i under prosessen. Rist heller forsiktig på kjelen.
Retten anbefales spesielt til pølser.
Blainnabaill frå Kristiansund (Møre og Romsdal)
Blodpølse fra Jølster (Sogn og Fjordane)
Feittklubb fra Oppdal (Sør-Trøndelag)
Hardgomme fra Ytre Namdal (Nord-Trøndelag)
Havregrynspudding fra Finnsnes (Troms)
Hjemmelaget lut til lutfisk (Akershus)
Karamellpudding av råmelk (Akershus)
Klubb à la Trondheim (Sør-Trøndelag)
Klubb med flesk og duppe (Sør-Trøndelag)
Kristiansundsball (Møre og Romsdal)
Leverpostei med griselever (Sogn og Fjordane)
Potetball fra Romsdal (Møre og Romsdal)
Sildeomelett (Sogn og Fjordane)
Sildepudding (Sogn og Fjordane)
Snåsaklubb med flesk og duppe (Nord-Trøndelag)
Vestlandsk tangsalat (Hordaland)