Flere resulteter finnes under oppskriften
200 g kokte poteter
1 ss margarin
3 ss hvetemel
1 egg
1 ss sukker
1/2 ts salt
1 knivsodd kanel
1 knivsodd kardemomme
Knus eller mal de kokte potetene. Smelt margarin i en kjele, ha i potetene og melet. Potetmosen skal være varm og gatt. Avkjøl den litt.
Tilsett egg og krydder. Form potetboller med dessertskje. La dem trekke i ca 10 minutter i varm melk.
Blainnabaill frå Kristiansund (Møre og Romsdal)
Blodpølse fra Jølster (Sogn og Fjordane)
Feittklubb fra Oppdal (Sør-Trøndelag)
Hardgomme fra Ytre Namdal (Nord-Trøndelag)
Havregrynspudding fra Finnsnes (Troms)
Hjemmelaget lut til lutfisk (Akershus)
Karamellpudding av råmelk (Akershus)
Klubb à la Trondheim (Sør-Trøndelag)
Klubb med flesk og duppe (Sør-Trøndelag)
Kristiansundsball (Møre og Romsdal)
Leverpostei med griselever (Sogn og Fjordane)
Potetball fra Romsdal (Møre og Romsdal)
Sildeomelett (Sogn og Fjordane)
Sildepudding (Sogn og Fjordane)
Snåsaklubb med flesk og duppe (Nord-Trøndelag)
Vestlandsk tangsalat (Hordaland)