Flere resulteter finnes under oppskriften
Det er ingen ingredienser.
Lag en tykk røre av blod, melk og byggmel, litt sukker, salt, pepper og nellik. Form røren til boller med hendene. Ta et stykke nyretalg eller flesk inni hver bolle og kok dem i lettsaltet kjøttkraft med litt timian.
Når bollene er kokt, har man litt melk i kraften og de spises så med skje av dyp tallerken. Flatbrød som tilbehør.
Blainnabaill frå Kristiansund (Møre og Romsdal)
Blodpølse fra Jølster (Sogn og Fjordane)
Feittklubb fra Oppdal (Sør-Trøndelag)
Hardgomme fra Ytre Namdal (Nord-Trøndelag)
Havregrynspudding fra Finnsnes (Troms)
Hjemmelaget lut til lutfisk (Akershus)
Karamellpudding av råmelk (Akershus)
Klubb à la Trondheim (Sør-Trøndelag)
Klubb med flesk og duppe (Sør-Trøndelag)
Kristiansundsball (Møre og Romsdal)
Leverpostei med griselever (Sogn og Fjordane)
Potetball fra Romsdal (Møre og Romsdal)
Sildeomelett (Sogn og Fjordane)
Sildepudding (Sogn og Fjordane)
Snåsaklubb med flesk og duppe (Nord-Trøndelag)
Vestlandsk tangsalat (Hordaland)